1. Due to issues with external spam filters, QQ is currently unable to send any mail to Microsoft E-mail addresses. This includes any account at live.com, hotmail.com or msn.com. Signing up to the forum with one of these addresses will result in your verification E-mail never arriving. For best results, please use a different E-mail provider for your QQ address.
    Dismiss Notice
  2. For prospective new members, a word of warning: don't use common names like Dennis, Simon, or Kenny if you decide to create an account. Spammers have used them all before you and gotten those names flagged in the anti-spam databases. Your account registration will be rejected because of it.
    Dismiss Notice
  3. Since it has happened MULTIPLE times now, I want to be very clear about this. You do not get to abandon an account and create a new one. You do not get to pass an account to someone else and create a new one. If you do so anyway, you will be banned for creating sockpuppets.
    Dismiss Notice
  4. If you wish to change your username, please ask via conversation to tehelgee instead of asking via my profile. I'd like to not clutter it up with such requests.
    Dismiss Notice
  5. Due to the actions of particularly persistent spammers and trolls, we will be banning disposable email addresses from today onward.
    Dismiss Notice
  6. We have added another rule, please check the Rules post for more information.
    Dismiss Notice
  7. Due to some issues with Freenode, the QQ IRC Channel is moving. See here for more information.
    Dismiss Notice

Not Capable of Replying

Discussion in 'Suggestions & Bugs' started by LastStandZiggy, Jan 9, 2021.

Tags:
  1. LastStandZiggy

    LastStandZiggy Lost... But not unhappy...

    Joined:
    Feb 28, 2015
    Messages:
    244
    Likes Received:
    1,125
    After contacting Megaolix for help about this subject, I finally found a way to post this in the Suggestion/Bugs thread by using an alternate browser (Internet Explorer, for the curious).

    I normally use the Microsoft Edge program for internet searching and such, but came across an interesting problem over the past week or so. I don't encounter this problem on either SV or SB, but, since roughly around New Years I've been incapable of replying (as well as the info bar and search bar on the main screen being off point slightly)

    It's not that it isn't letting me post the reply, it's the fact that the reply box is simply missing. When I attempted to make a thread a similar incident happened, and the type box simply did not show up. I then attempted to contact a moderator through Conversation, with similar result. I was finally capable of getting into contact with a Mod, Megaolix, by going to his profile and making a profile post.

    From there Guardian Box helped me figure out that it was a browser issue, and that it might be a rogue plugin issue, Mega said he'd contact Alethiophile about the issue but recommend that I post it here as well.

    So I'm kindly requesting help from any tech minded person or Mod to help me with this situation.

    Thank you Kindly. :)
     
  2. alethiophile

    alethiophile Shadowed Philosopher Administrator

    Joined:
    Apr 26, 2013
    Messages:
    6,249
    Likes Received:
    38,955
    Yeah, I have limited ability to help diagnose Edge problems, particularly since I don't have access to that browser.

    I would try disabling plugins to see if that helps. Also you might try setting your profile to disable the rich-text editor; it might be an issue with loading that.
     
    LastStandZiggy likes this.
  3. LastStandZiggy

    LastStandZiggy Lost... But not unhappy...

    Joined:
    Feb 28, 2015
    Messages:
    244
    Likes Received:
    1,125
    Ever have one of those moments when you feel really dumb? I'm having one right now XD

    I have disabled the the rich-text system, and the capability to type on Edge has been restored. All things considered though, I'm practically tech illiterate, can you explain how to disable the Plugins?